istores icon logoZlín 14. 2. 2014 – iTouch Apple Premium Reseller zesiluje své postavení na trhu prodejců Apple technologií. Spojuje své síly s nejsilnějším slovenským hráčem na tomto trhu, společností iStores. Pod značkou iStores se od dnešního dne bude společnost prezentovat a vzniká tak největší prodejce technologií Apple v ČR a SR.



K tomuto slavnostnímu okamžiku chystá iStores 14. a 15. 2. ve svých prodejnách ve Zlíně a Olomouci speciální akce.

Společnost iTouch se dlouhodobě zaměřuje nejen na prodej koncovým zákazníkům, ale soustředí se i na další projekty. Sportovním fanouškům je dobře známá exkluzivní spolupráce se zlínským hokejovým klubem PSG Zlín, kde byly nasazeny pokročilé technologie umožňující detailní měření a následnou analýzu některých specifických hokejových činností. Poprvé v historii českého hokeje se tak trenérům dostávají data o rychlosti střel nebo síle nárazu hokejistů do mantinelu.

Od fúze s iStores si majitelé slibují také další rozvoj ostatních projektů. „Produkty nejen dodáváme, ale také tvoříme jejich obsah., vyvíjíme a předkládáme komplexní řešení. Kromě hokeje se nám daří přinášet inovace do oblasti školství a zdravotnictví a velkou výzvou jsou implementace technologií Apple do firem“ uvádí Jan Kučeřík, jednatel iStores. A s úsměvem dodává: „víc hlav, víc ví, a proto jsme spojili síly s našimi slovenskými kolegy“.

Návštěvníci prodejen se mohou ve dnech 14. a 15. února (dnes a zítra) těšit na speciální program. Kromě mimořádných slev na iPady a Macy vás čekají soutěže o iPod Shuffle. Ve zlínské prodejně ve Zlatém jablku vás navíc 15. 2. (zítra nebo v sobotu) od 14 hodin přivítají hokejisté PSG Zlín. Podrobnosti najdete na stránce www.istores.cz nebo Facebooku.

istores