logo-iSupport iconNa konci předešlého roku došlo k dlouho očekávanému sloučení dvou profesionálních Apple servisů v Praze.



Starší ze společností iSupport funguje na Pražském Andělu v ulici Na Bělidle 3 od rok 2009. Za tuto dobu stihla obsloužit více než 15 tisíc zákazníků. Specializuje se na všechny typy oprav. Díky mnohaleté praxi svých odborných techniků je iSupport expertem především na výměny rozbitých displejů Apple a Samsung. Společnost iSupport se vždy soustředila především na spojení kvality opravy s rychlostí jejího provedení.

Druhá ze společností – MacPodpora, s.r.o. své služby zákazníkům poskytuje od roku 2010 a dalo by se říct, že se jedná poměrně o nováčka na trhu. MacPodpora se však i za takto krátkou dobu působení dostala mezi nejnavštěvovanější servisy počítačů a notebooku značky Apple v ČR. Zejména z toho důvodu, že poskytuje nadstandartní službu v podobě ‘‘osobní zásahové jednotky‘‘. Společnost MacPodpora vytvořila tuto jednotku tak, aby byla šitá na míru každému zákazníkovi. Vyškolení technici jsou stále připraveni na technické telefonické help lince poskytnout zákazníkovi vzdálenou pomoc s nastavením počítače. Technici dále poskytují také školení, nastavení počítačů či propojení všech Apple zařízení přímo u zákazníka doma nebo třeba v kanceláři.

macbook air

Na konci loňského roku 2013 došlo ke sloučení těchto dvou firem. Firma MacPodpora odkoupila firmu iSupport a vznikl tak úplně nový, unikátní projekt. Seskupení, které vzniklo tímto spojením se zaměřuje jak na firemní a korporátní klientelu, tak také na běžné koncové zákazníky. ‘‘Myslím si, že pro zákazníky bude tato novinka velkou výhodou. V současné době neposkytujeme už jen záruční a pozáruční servis produktů Apple, nyní jsme schopni poskytovat komplexní služby včetně školení, poradenství, konzultace, podpory a prodeje.

Dokážeme zařídit profesionální firemní školení certifikovanými lektory v ČR a uspokojit tak poptávku společností jako byly Coca-Cola, Nike, BMW a jine‘‘ říká majitel Radoslav Bodeček a doplňuje: ,,Spustili jsme také nový e-shop: www.shop.macpodpora.cz, kde zákazníci naleznou základní výběr příslušenství, náhradních dílů pro počítače MAC a elektroniky za zajímavé ceny‘‘.

Součástí nově vzniklého e-shopu je také stále se rozšiřující sekce bazar, kde je možné zakoupit iPhony, počítače a notebooky Mac z druhé ruky za velice příznivé ceny.

www.isupport.cz | www.macpodpora.cz

macbook air