itunes festival 2014 SXSW usaApple dnes vydal tiskovou zprávu, ve které informoval o tom, kde se bude konat iTunes Festival 2014 SXSW. Vůbec poprvé v historii se bude tento festival konat jako součást filmového festivalu SXSW (South by Southwest) v USA, hlavním městě Texasu Austinu, kde se koná filmový festival už od roku 1987. Je to vůbec poprvé, co iTunes Festival opustí každoroční konání v Londýně.



Festival letos proběhne od 11. do 15. března 2014 při Austin City Limits Live v Moody Theater. Hlavními interprety těchto pěti úžasných nocí a show mají být Coldplay, Pitbull, iMagine Dragons, ZEDD a Keint Urban. Ostatní interpreti budou oznámeni později na www.itunes.com/festival.

Samozřejmě se můžete těšit buď na update nebo zcela novou aplikaci iTunes Festival, přes kterou budete moci sledovat živá vystoupení v HD rozlišení, dostupné sledování bude pro iPhone, iPad, iPod touch a také Mac/Windows přes samotné iTunes. V loňském roce se v Londýně zúčastnilo osobně přes 430 tisíc lidí, 10 milionů lidí sledovalo živé přenosy přes iOS, Mac a Windows zařízení, není se také čemu divit, vystoupilo na něm přes 400 kvalitních umělců všech žánrů.

itunes festival 2014 SXSW usa