ios-7-1-1-jailbreak-panguPoslední dobou zájem o Jailbrek začíná upadat a domníváme se, že je to hlavně kvůli novinkám, které iOS postupně přináší. I tak je stále dost uživatelů, kteří chtějí využívat jeho výhody. Nejnovější Jailbrekový nástroj nese název Pangu a jedná se o tzv. untethered Jailbreak, který podporuje jakékoli zařízení s iOS 7.1.1. Zatím je k dispozici pouze pro Windows a verze pro OS X se připravuje.



Každý by si měl být vědom toho, že Jailbreak obecně snižuje bezpečnost iOS zařízení a tento navíc nepochází od ověřených vývojářů. Vše co tedy můžete vidět na níže uvedeném videu provádíte na vlastní nebezpečí .

Pokud chcete Jailbreak provést, nejprve se ujistěte, že máte zařízení, které je kompatibilní s Pangu, tedy iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4s, iPhone 4, iPad Air, iPad mini, iPad mini s Retina displejem, iPad 3. generace, iPad 4. generace nebo iPod touch 4. generace a musíte mít nainstalován iOS 7.1 nebo iOS 7.1.1.

Následně zálohujte své zařízení a připojte jej k počítači s Windows. Pangu si stáhněte z oficiálních stránek a postupujte podle níže uvedeného videa.