garmin-iconGarmin představil novou aplikaci, jedná se o navigaci pro iPhone za 0,99$, což je doslova zanedbatelná částka. Garmin víago™ je plnohodnotná aplikace vč. navádění do pruhů, vyhledávání podle adresy a čísla popisného. Tyto datové podklady potřebují mobilní internet od operátora, díky tomu není aplikace náročná na úložiště vašeho iPhonu.



[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/garmin-viago/id853603997?mt=8″]

Další možnosti vyhledání je i podle bodu zájmů, pokud hledáte parkoviště, není problém. Navigace vám sama nabídne vyhledání nejbližšího parkoviště u vámi stanoveného cíle cesty, tak jako tomu je u klasických Garmin navigací do auta. Důležité je, že se tyto mapové podklady, stejně jako body zájmů, nesoustředí pouze na ČR nebo Evropu, ale celý svět. Pokud nechcete platit za datový roaming v zahraničí, můžete si jednoduše stáhnout mapové podklady pro určitý region. Navigace obsahuje i významá místa jako památky, díky tomu můžete využívat navigaci v cizých městěch jak pěší turista vč. 3D zobrazení některých důležitých staveb. Nechybí ani upozornění měřených úseků na konkrétní radary s přesnou rychlostí, která má být dodržována, stejně jako u klasické Garmin navigaci do auta.

Regionální mapové podklady, které si můžete stáhnout pro offline režim jsou Evropa, Severní Amerika, Latinská Amerika, Asie a Rusko