apple watch iconApple věnoval skoro celou hodinu pouze hodinkám Apple Watch pře včerajším představování, ovšem zdaleka neprozradil veškeré podrobnosti. Apple Watch jsou odolné proti vodě, ale nejsou vodotěsné tzn. zákazníci je nemusejí chrátit při umývání rukou nebo v dešti, pokud však půjdete plavat nebo do sprchy Apple Watch rozhodně sundejte.



Apple Watch mají reproduktor a mikrofon to je užitečné pro Siri, ale v reálu bude možné přes ně i telefonovat, ikdyž praktické využití v této vlastnoti až tak nevidíme.

Zákazníci budou moc nahrát aplikace pro Apple Watch z iPhonu. Podržením prstu na ikoně bude možné jednoduše přesouvat ikony stejně jako je tomu u iPhonu. Další užitečnou věci je „Ping my iPhone“ ten spustí zvuk na telefonu iPhone pokud ho nemůžete najít. Jedná se vlastně o podobnou funkci jako je „Find my iPhone“, kdy můžete najít iPhone, iPad nebo MacBook přes iCloud.

Hodinky bude možné nastavit i pro leváky a ve vybraných hotelích budou Apple Watch sloužit jako klíč k otevření dveří.

Zatím je velkou neznámou výdrž baterie, první informace ale mluví o tom, že indukční nabíjení bude mít pouze nejdražší série Apple Watch Edition s touto poslední zprávou ale budeme zatím nakládat velmi opatrně. O další podrobnostech k Apple Watch vás budeme brzy informovat.

applewatch

Zdroj: macrumors.com