iPhone_6_iconDnes unikl čerstvý dokument pro zaměstnance Apple Storů. Tento dokument platí jak pro USA, tak i pro Německo. Kromě klasických zaměstnanců Apple Storu budou na místě také vyškoleni prácovníci rozdělujicí lidi do dvou řad už od 5 hodin ráno.



První řada se bude skládat z lidí vlastnící kód pro předobjednávku iPhonu, těmto lidem bude (v 8 ráno) nejprve naskenován jejich kód a po ověření odvedou do Genius Baru, kde se dostanou k samotnému nákupu. Pokud zákazníci nebudou mít svůj kód s předobjednávkou dostanou klasické lístečky jako tomu bylo v minulosti stejně jako pro druhou řadu. V případě, že bude mít Apple Store dostatek naskladněných zásob. Zákazníci s předobjednacím kódem mají však přednost.

Samotný Genius Bar bude otevřen až po vyprodání zásob, pokud zákaznicí budou potřebovat pomoc s nastavováním nového iPhonu získají pomoc přímo od pracovníků Apple Storu. Apple myslí i na čekajicí zákazníky v řadách, proto se bude od samotného rána podávat kávu a pití obvykled od Starbucks.

apple_store apple_store2

Zdroj: 9to5mac.com