iPhone-6-iconCo jsme slíbili, to také dodržíme. Zúčastnili jsme se půlnočního prodeje a to konkrétně v Brně. Nejprve jsme se vydali do iStyle – Apple Premium Reseller, kde bylo cca 25 lidí před obchodem v Olympii. Bohůžel tento obchod nabízel pouze 16 a nebo 128 GB verze iPhonu 6 a iPhonu 6 Plus a ne ve všech barvách. Nastalo tedy mírné zklamání, proto jsme se vydali do centra Brna (náměstí Svobody).



T-Mobile na náměstí Svobody nabízel pouze 16 GB verze iPhonu 6 a iPhonu 6 Plus. Kousek od náměstí Svobody byla pobočka Vodafone, kde nabízel tento operátor rovněž 16 GB verze a 128 GB verze obou telefonů. Velkou škodou bylo pro natěšené Apple zákazníky, že nebylo dodáno tolik kusů iPhonů ve všech barevných variantách a velikostech úložišť. Nejžádanější iPhone 6 s 64 GB kapacitou nebyl dodán v žádné námi navštíveném obchodě.

I přes nenaplnění požadavků některých zákazníků, kteří se nakonec nerozhodli v horším případě k 16 GB verzi nebo v lepším ke 128 GB verzi patří všem zaměstnancům těchto poboček velký obdiv. Půlnoční prodej má rozhodně své velké kouzlo.

istyle-tym istyle