iOS 7 Message icon zpravy zprávyApple vytvořil jedno z nejlepších propojení svého ekosystému, snadno totiž můžete psát i textové SMS zprávy na svém Macu s nainstalovaným macOS, nebo tabletu iPad s nainstalovaným iOS. Postup je zcela jednoduchý na svém iPhonu najeďte do Nastavení > Zprávy > Přeposílání textových zpráv.



Vyberete, které zařízení chcete propojit pro toto skvělé použití. Dále budete vyzváni na zařízení se kterým se chcete spárovat pro opsání číselného kódu. Kód napíšete do svého iPhonu a okamžitě můžete plně využívat tuto možnost psaní textových SMS zpráv. Textové zprávy se vám budou automaticky přeposílat i na spárovaná zařízení ze kterých můžete rovnou odepsat na SMS zprávu, bez použití svého iPhonu nebo přímo psát novou SMS zprávu z aplikace Zprávy na iPadu či Macu.

Hlavní výhodou je, že tento návod funguje i na starších počítačích Mac a tabletech iPad, takže se nemusíte bát podpory Bluetooth 4.0 jako u službou Continuity pro přijímání telefonních hovorů na jiných zařízeních než pouze iPhonu. Služba Continuity zatím není plně podporována pro starší zařízení neobsahujicí Bluetooth 4.0.

sms-zpravy