Steve Jobs RIP R.I.P. smrt dead zemřel - iconDnes ráno rozeslal CEO Applu Tim Cook všem zaměstnancům e-maily, ve kterém je žádá, aby si vzpomněli a mysleli na to, že v neděli bude již třetí výročí smrti Steva Jobse, spoluzakladatele společnosti Apple. ‚‚Doufám, že si najdete chvíli, abyste ocenili, jak mnoho a jakými způsoby změnil Steve náš svět,‘‘ napsal Cook ve svém e-mailu.



Celá zpráva, kterou rozeslal současný generální ředitel Apple všem zaměstnancům společnosti, zní takhle:

Týme,

Na neděli připadá třetí výročí Stevova odchodu. Jsem si jistý, že spousta z Vás na něj bude v tento den myslet stejně tak jako já.

Doufám, že si najdete chvíli, abyste ocenili, jak mnoho a jakými způsoby změnil Steve náš svět. Děti se uči novými způsoby a metodami díky produktům, které si Steve vysnil. Nejkreativnější lidé světa tyto produkty používají při skládání symfonií a pop-music a píšou všechno od románů až po poezii do textových zpráv. Stevovo životní dílo vytvořilo jakési plátno, na kterém nyní umělci vytvářejí mistrovská díla.

Stevova vize a rozhled sahaly daleko dopředu než pouze do období, kdy žil a hodnoty, na kterých vybudoval Apple, budou již navždy s námi. Spousta myšlenek a projektů, na kterých v současné době pracujeme, sice vznikla až po jeho smrti, ale jeho vliv na ně – a na všechny z nás – je neoddiskutovatelný.

Užijte si víkend a děkuji za pomoc při přenášení Stevova odkazu do budoucnosti.

Tim.

Tim Cook v této zprávě hovoří výmluvně o tom, že i když Steve Jobs již nežije, jeho vliv a odkaz je patrný na nejnovějších pracích a projektech Applu. Před rokem Tim Cook také rozeslal zaměstnancům e-mail s podobnou myšlenkou v souvislosti s výročím Stevovy smrti a ještě o rok dřív – při prvním výročí smrti génia – ocenila společnost svého spoluzakladatele a vizionáře na svých internetových stránkách apple.com.

steve jobs

Zdroj: 9to5mac.com