Beats Audio logo icon dr. dreSpoluzakladatel Beats Electronics Jimmy Iovine byl nominován magazínem GQ na muže roku, v rozhovoru s časopisem odhalil několik detailů ze zákulisí. Mluvil o vytvoření partnerství s Applem. Iovine se znal se Stevem Jobsem a dlouho usiloval o odkoupení společnosti Applem. Taky se svěřil, že by mohl zaplnit díru Applu v hudebním průmyslu.



„Přesvědčil jsem je, že musí koupit tuto společnost. Nechci pracovat pro někoho jiného, chci pracovat v Applu. Vím, že toho můžu dosáhnout v Applu. Nechci to jenom prodat. Chci přijít sem, do Stevovi společnosti. Znám vás chlapi, já vím, čeho jste schopni. Vím, že se vyznáte v populární kultuře. Vím, že máte díru v hudbě, dovolte mi, abych ji opět zaplnil.“

I když se připojil k Applu v tomto roce, Jimmy Iovine a Steve Jobs byli dlouholetý kamarádi a měli blízký vztah. Iovine dokonce spolupracoval s Applem na několika projektech. Jimmy nemá konkrétní postavení v Applu, ale údajně spolupracuje s Dr. Dre hned pod Eddym Cuem. Pravděpodobně pracuje na navazování vztahů s nahrávacími společnostmi.

iovine-cook-cue-642x336

Zdroj: macrumors.com