apple_logo_iconApple oznámil ve zprávě pro akcionáře, že Millard Drexler po 15 letech opouští Apple. Jeden z osmi členů představenstva odchází do důchodu. Drexler ukončí práci pro Apple v březnu na výročním zasedání rady, kdy se zvolí nástupce.



„16. ledna 2015 Millard „Mickey“ Drexler (70), který pracoval v radě od roku 1999, oznámil radě svůj záměr odejít na konci svého funkčního období, které skončí na výročním zasedáním. Představenstvo dosud nenominovalo nástupce na uvolněné místo, které se vytvoří po odchodu pana Drexlera. Na výročním zasedání, zastupitelstvo nemůže hlasovat pro větší počet osob, než sedm kandidátů, uvedených v prohlášení zastupitelstva. Každý z ředitelů níže uvedených souhlasil, že slouží jako kandidát, byl jmenován v tomto prohlášení o plné moci a slouží v radě v případě svého zvolení. Každý ředitel zvolen na výročním zasedání bude sloužit po jeden rok.“

V polovině roku 2014 odstoupil z představenstva Bill Campbell. Nahradila ho Sue Wagner. Drexler zastával Klíčové pozice v J. Crew a Gap, byl si blízký se Stevem Jobsem. Pomohl vytvořit původní maloobchodní prodejny od roku 2000.

millard dexler

Zdroj: 9to5mac.com