app-iconV dnešní době už vlastní mobilní telefon nebo tablet víceméně úplně každý a na trhu je mnoho aplikací, které si uživatelé pro své účely stahují. Vedle různých nástrojů, cloud služeb a her, se na trhu objevují i aplikace pro ovládání inteligentních domů. Prvním hráčem, který uvedl na trh bezplatnou aplikaci pro iOS, byla společnost Loxone.



Aplikace s názvem Loxone App způsobila revoluci na trhu s chytrými domy a licencováním SW.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/loxone-classic/id418519117?mt=8″]

Hlavní výhodou Loxone App je možnost ovládání inteligentní domácnosti přes iPhone, iPad nebo Mac. Aplikace umožňuje uživateli ve zlomku vteřiny zjistit, zda má doma například vypnutá světla, zastřežený alarm, možnost zapnout vytápění, když se právě vrací z dovolené domů a mnoho dalšího – možnosti jsou zcela otevřené! Spojením centrální jednotky Loxone Miniserveru s Loxone aplikací, připojenou k internetu, je možné ovládat celou chytrou domácnost pouhým stisknutím prstu na displeji iPhonu, iPadu nebo Mac.

app

Nemáte chytrý dům od Loxone? Nevadí! I Vy si můžete naplno otestovat Loxone App a připojit se ke zkušebnímu Demo Miniserveru. Loxone App se přímo spojí s testovacím Miniserverem a poskytne Vám stavy, teploty místností a různé další hodnoty v reálném čase. Informace se dozvíte během zlomku vteřiny a to i v případě, že máte pomalejší připojení. Zapomeňte na pomalé a nudné hledání správných funkcí, které možná znáte z jiných aplikací, určené pro chytré domy. Vzhled navigace a orientace jsou v Loxone App intuitivní a skutečně rychlé.

Miniserver umožňuje zobrazit ve vizualizaci stavy a naměřené hodnoty zařízení, které mohou být v chytré domácnosti připojené. Uživatel si aplikaci oblíbí hned na první pohled. Loxone App je zdarma k dispozici v Apple Store.

https://https://www.youtube.com/watch?v=JpCT2tUzpLc