iPhone-6-iconPrvní dny nového roku jsou za námi a už se začínají objevovat první spekulace ohledně nových iPhonů. Ty říkají, že přestože se Apple vydal směrem větších telefonů, tzv. phabletů, nechce přijít o zákazníky, kteří chtějí bezproblémově ovládat svůj smartphone jednou rukou, a tak hodlá zmenšit velikost své vlajkové loďi. Pravděpodobně se jedná o 4” iPhone 6 mini.



Od nejnovějších iPhonů se liší jen ve velikosti, žádný zásah, který by způsobil jiný vzhled telefonu, není patrný. Pravdivost spekulace ovšem ukáže čas.

Na americké aukční síni, EBay, nyní uživatel pod přezdívkou nicelife9988 prodává sadu komponent, která odpovídají popisu iPhonu 6 mini. Zde si můžete zobrazit nabídku.

Pokud vlastníte iPhone 5S, 5C nebo 5, jehož úhlopříčka činí právě čtyři palce, a líbí se vám design šestky, máte možnost si ho upravit do podoby nového iPhonu. Výměna se týká šasi telefonu a samotný proces vyžaduje zručnost, aby se nepoškodily vnitřní komponenty. Sada je poslána přímo z města Shenzhen, z něhož se vyváží velké množství Apple produktů, které se vyrábí v Číně.

iPhone 6 mini iPhone 6 miniiPhone 6 mini