Steve-JobsTo, že Steve Jobs je zakladatel společnosti Apple, nebo že patřil mezi nejbohatší lidi, už pravděpodobně víte. V následujícím článku se ale dozvíte několik zajímavých faktů, které už ale moc lidí neví.



  1. Objevují se spekulace a nedokázané informace, že iPhone 4s měl dříve nést název iPhone 4Steve.
  2. Steve Jobs měl více než 300 patentů.
  3. Jobs byl majitelem stříbrného Mercedesu SL55 AMG. Zajímavostí ale je, že jezdil bez poznávací značky, aniž by se   dostal do problému s policií.
  4. Osobitý styl tohoto vizionáře by dokázal popsat snad každý – černý rolák, tenisky a modré džíny. Zajímavostí je, že u Jobse v šatníku se dalo najít přes 100 parů Levis džínových kalhot.
  5. Byl dyslektik
  6. Steve Jobs je na půl Arab po svém otci.
  7. Apple byl hrdý na svou práci a proto měl rád soukromí. Nebylo to nic výjimečného, když Jobs dával svým zaměstnancům falešné projekty a sledoval, které opustí budovu Applu. Osud zaměstnance vám je asi jasný.
  8. Ještě před založením společnost Apple, se Jobs s Wozniakem zaměřovali na „podnikání“ s modrými skříňkami za 100 dolarů. Tato zázračná skříňka se dokázala připojit na operátora volat kamkoli zadarmo. Asi největší zajímavosti je, když volali papežovi do Vatikánu. Tato sranda je ale stála i málem život.

steve jobs článek icon

Zdroj: www.dashal.com, www.omgfacts.com