icon175x175Meteoradar – aplikace, která patří mezi nejstahovanější české „appky“ v AppStore, byla nedávno aktualizována. A co obsahuje nová verze, že o ni musíme psát? Samozřejmostí jsou to klasické opravy chyb, ale velkou novinkou je zobrazení mapy v notifikačním centru jako widget! Meteoradar je tak jediná aplikace pro Českou republiku, která je ve forme widgetu nabízena.



Mezi další přednosti aplikace patří meření rychlosti větru, teploty, srážek a mnoho dalších. Tyto data jsou aktualizovány každých deset minut, takže se nemusíme bát, že by vám unikla sebemenší změna počasí. Všechny tyto informace vám obstará více než 150 stanic, ze kterých aplikace čerpá.

Aplikace umožňuje zasílat informace o počasí ve vaší lokalitě. Pokud se u vás vyskytuje například silná bouřka, stačí v aplikaci vytvořit hlášení o počasí, které si následně přečtou stovky lidí. Přidat můžete aktuální fotografii či popis počasí. Ostatní lidi tak varujete před nepříznivým počasím, které panuje ve vašem městě a pravděpodobně zasáhne i další.

screen322x572