martin hajek rendery ipad pro 12 + stylusNa čínské sociální síti Weibo se objevila fotografie plánu iPad Plus. Můžeme očekávat displej s rozlišením 2K, to znamená, že můžeme očekávat minimální rozlišení 1920 x 1080 ale rozlišení 3996 x 2160 je už 4K. Pravděpodobně půjde o totožné rozlišení nynějších iPadů, tedy 2048 x 1536 nebo mírně vyšší.



Tloušťka zařízení by mohla být pouhých 7mm. Apple využije 4 reproduktory pro prostorový zvuk. Mikrofony můžeme očekávat dva. Jeden v blízkosti fotoaparátu pro potlačení hluku.

Nový tablet by mohl vážit 700 gramů což je o 263 gramů více, než váží iPad Air 2. Apple byl nucen takto navýšit váhu zařízení kvůli baterii s kapacitou vyšší než má iPad Air. iPad Plus by mohl nabídnout velkou kapacitu baterie až 11 000 mAh.

Apple podle spekulací již domluvil partnerství s výrobci doplňků. Apple chce při uvedení mít na trhu několik výrobců klávesnic. Apple chce zaujmout školy a různé podniky. Apple chce konkurovat ve školách jednoduchým Chromebookům a v podnicích Surface 3 Pro. Právě Surface 3 Pro má výhodu v podobě odnímatelné klávesnice.

ipad plus

Zdroj: tech-boom.com