aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme aplikace, které jsou pro omezenou dobu na AppStore ke stažení zdarma. Můžete si je tedy stáhnout třeba hodinu, možná celý den. Pokud tedy máte o některou zájem, rozhodně neváhejte a ozdobte s ní svůj iPhone nebo iPad.



Basketball Blueprint – Drills, Plays, Diagram Tool and Practice Planner for Coaches

Pokud koukáte na americké filmy z prostředí vysokých škol, určitě znáte desky trenérů basketbalu, ve kterých „čmářou“ šipečky různých taktik a kombinací. Nyní je tato aplikace připravená pro vás a váš iPad. Snad každý trenér ji určitě ocení.

sdfdsdfsdfs

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id936234445?mt=8″]

Phone Drive

Díky aplikaci Phone Drive, kterou určitě oceníte, si budete moct do svého zařízení ukládat dokumenty různých typů pomocí WiFi. Opravdu jednoduchá a užitečná služba.

fff

[app url=“hhttps://itunes.apple.com/app/id431033044?mt=8″]

Rhythm Pad (Drums/Drum Pad)

Aplikace, která vám umožní vytvářet opravdu povedené „songy“. Díky umělým zvukům, kterých aplikace nabízí hojný počet, svoji skladbu rozhodně vylepšíte!

dfggd

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id457863522?mt=8″]

Music Tutor (Sight Reading Improver)

Pokud máte zájem se trochu přiučit v oboru hudby, tak tuto aplikaci určitě uvítáte. Odpovídáním na jednoduché otázky, které vás naučí velké množství not, určitě jednou nebude k zahození.

ziozuoiu

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id507691358?mt=8″]

IQ Test™

IQ testů je na internetu velké množství. Strávíte spoustu času jejich vyplňováním a na konci vás požádá o 99 Kč pomocí SMS. Tato aplikace to ale tak nedělá. Vyplníte a tam, kde uděláte chybu, dostanete i řešení.

sdgsdf

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id766093099?mt=8″]