aplikace dne ke stažení zdarma iconJiž poněkolikáté vám přinášíme aplikace, které jsou po omezenou dobu zdarma. V dnešní nabídce si si vyberte mezi pozoruhodnými photoshopy nebo hrou. Je to pouze na vás!



MacID for iOS

Určitě by nebylo špatné odemykat váš Macbook pomocí svého iPhonu. O to lepší by to bylo, kdyby jste u toho mohli použít i TouchID. Tato aplikace přesně toto umí!

sdfsdfsdfsdfsdffds

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id948478740?mt=8″]

Srcfari — the view html source code browser

Pokud by vás zajímalo, jak asi byla webová stránka, na které se nacházíte, napsaná, tak této aplikaci rozhodně 5 hvězd dáte. Díky Srcfari pro vás nebudou programovací jazyky, jsou například HTML nebo CSS, žádný problém.

sfsdfsdf [app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id805903147?mt=8″]

Phoenix Photo Editor

Phoenix je jednoduchý a rychlý foto editor s velkým množstvím několika skvělých editační nástrojů. Přidání textu, ohraničení, efetků rozhodně není žádný problém. Potom je už jen na vás, jestli fotografii uložíte nebo rovnou sdílíte mezi svými přáteli.

sdfsdsdfdsf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id734696710?mt=8″]

Whats The Movie?

Pokud jste milovníkem filmů, tuto aplikaci (hru) rozhodně doporučuji. „Bohužel“ jsem si ji zakoupil, když ještě nebyla zdarma. Pomocí 4 obrázků, které vám aplikace ukáže, budete muset uhodnout název filmu. Dokážete to?

sdfsfsdf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id612350181?mt=8″]

Etchings

Pokud chcete z vašeho snímku udělat během několika sekund umělecké dílo, rovnou si tuto appku stáhněte. Experimentujte s ohromujícími styly a vytvořte si vlastní ilustraci!

sfsdfsdfsfsdf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id551229053?mt=8″]

Route Map – Walking, Running and Cycling GPS Tracker with Offline Maps

Díky aplikaco Route Map můžete sledovat vaši chůzi, běh nebo jízdu na kole a to i v offline map. Následné analyzování a sdílení je také samozřejmostí.

vbcvbv

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id878065767?mt=8″]

Zdroj: bgr.com