tim_cook_iconApple nebyl ten kdo první představil MP3 přehrávač, smartphone nebo tablete a přesto Apple nechal všechny konkurenty za sebou. Nejde o to vyrobit produkt jako první, ale vytvořit produkt, který bude dotažený do detailu pro ztotožnění lidí s tímto zařízením.



Právě takové jsou i Apple Watch, nejsou rozhodně první SmartWatch s funkcí monitorovacího náramku, ale Tim Cook věří, že jsou prvními chytrými hodinkami dotaženými do detailu. Rozhodně těmto hodinkám dává velkou přidanou hodnotu a věří v jejich úspěch, jak prozradil v exkluzivním interview s Rickem Tetzelim.

Několik let po smrti Steva Jobse se vytratila z Applu odvážnost společnosti a ta se nyní zase vrací. Cook nechce zapomenout a naopak chce plně využít vybudované kultury a ekosystému Stevem Jobsem. Připomeňme jenom Mac Pro, USB-C u MacBooku, větší velikosti iPhonů a také Apple Watch.

Steve Jobs je nenahraditelný a na dotaz, zda by si Tim nechtěl předělat Stevovu kancelář pro sebe, okamžitě CEO společnosti Apple reagoval: „Jeho jméno by mělo být stále na těchto dveřích. Tak by to prostě mělo být. Přesně to pro mě Steve znamenal.“

Tim Cook icon

Zdroj: macrumors.com