iconPo roce startuje další ročník oblíbené ankety Mobilní aplikace roku. Pomozte nám najít nejlepší české a slovenské aplikace pro mobilní telefony a tablety. Narazili jste v poslední době na českou či slovenskou bezvadnou aplikaci, která by neměla chybět v letošní anketě? Dejte o ní vědět a nominujte ji v anketě Mobilní aplikace roku 2015. Stačí jen vyplnit formulář, který najdete na webu. Čas máte do 25. března. Své aplikace mohou nominovat i samotní vývojáři, provozovatelé či jejich výrobci.



Cílem ankety je upozornit na populární, nápadité a inovativní aplikace pro mobilní telefony a tablety v různých kategoriích, a podpořit tak české vývojáře.

Aplikace můžete letos nominovat v následujících kategorií:

  • Aplikace pro lepší svět
  • E-commerce aplikace
  • Klientský servis
  • Média
  • Hry
  • Životní styl
  • Novinka roku
  • Tabletovka roku

 

Z nominovaných vybere odborná porota maximálně 20 aplikací v každé kategorii. O finálním pořadí a absolutním vítězi ankety rozhodne veřejnost prostřednictvím hlasování, které proběhne v období od 20. dubna do 20. května.

Mobilní aplikací roku se stává aplikace, která získá v hlasování absolutně nejvyšší počet hlasů.

Odborná porota dále udělí cenu za Marketingovou inspiraci a letos nově ještě cenu za Počin roku. Navíc rozdá dvě speciální ocenění, a to Zvláštní cenu ExperienceU a Zvláštní cenu Blind Friendly, která je taktéž novinkou v tomto ročníku.

Slavnostní vyhlášení výsledků Mobilní aplikace roku 2015 se uskuteční 17. června na setkání COMUNICATION WEDNESDAY. Absolutní vítěz ankety získá bannerovou kampaň na serverech společnosti Internet Info v hodnotě 150 000 korun.

Hlavním partnerem akce je společnost T-Mobile. Partnery jsou ExperienceU a Blind Friendly. Mediálními partnery jsou Dotekománie.cz, Mobilenet.cz, Andriodmarket.cz, Jablíčkář.cz, Applenovinky.cz, Letemsvětemapplem.eu, Lupa.cz, Root.cz, SmartMania.cz. Akce je uskutečněna v produkci společnosti Internet Info a pořadatelem je nezávislá podnikatelská síť TUESDAY Business Network.

obr_do_cl_1024x576