logo_azpouzdra.czAsi každému z nás již někdy něco vypadlo z rukou. Pravděpodobnost, že by to mohl být právě Váš jablečný parťák roste s četností jeho užívání. Co tedy dělat, abychom zabránili škrábancům, nebo dokonce prasklému sklu?



V redakci jsme se shodli, že základem je prevence. Polovina redakce nedá dopustit na tvrzené sklo, ta druhá se drží kvalitních ochranných fólií. V obou případech je aplikace profylaktických vychytávek více než snadná, časově nenáročná a zvládnete ji i z pohodlí domova.

https://https://www.youtube.com/watch?v=VgNH-AvRpkY

K ochraně zadní strany nejen iPhonu, ale také iPadu zatím ještě nikdo nepřišel s větší vychytávkou, než kryt, či obal. Čirý silikon, designově vybarvený plast, nebo elegantní kůže. Rádi si vybíráme, zvlášť když máme 500 možností, jejichž počet se brzy zdvojnásobí a rozroste o další příslušenství jako sluchátka, nabíjecí kabely a adaptéry.

1

Co však dělat, pokud je již na prevenci pozdě a vy teď stojíte tváří v tvář prasklému displeji, nebo zadní straně vašeho jablečného pomocníka? Odpověď na tuto otázku za Vás, metodou pokus-omyl, vyřešili naši přátelé. Zkoušeli, hledali, nechávali opravovat … až našli! Kombinace pozorných rukou profesionála, více než příznivý ceník a k tomu přátelský přístup. Ano, je to možné. Nevěříte? Zkuste se informovat na AZpouzdra.cz, nebo Facebooku, naopak příznivci přímého kontaktu ocení telefon 608 461 099.

iphone_6_Plus_5s_5c