Apple-Store-3.0-for-iOS-app-icon-smallPokud si myslíte, že budou opět kilometrové fronty před Apple Story na Apple Watch, jako to je v případě prodeje nových iPhonů, tak se mýlíte. Apple přišel s zcela jiným prodejem hodinek, aby mohl všem lidem představit většinu funkcí hodinek, i když na to zaměstanci mají čas v řádu pouze několika minut. Pokud chcete hodinky, musíte si rezervovat samotného zaměstance.



U nás se pravděpodobně tohoto způsobu nědočkáme, ale v cizině ano. Zájemci, kteří šetří na hodinky, si budou muset sjednat schůzku s zaměstancem Apple Storu a dostanou se tak do fronty. Mezitím budou moci obcházet si jiné obchody nebo v samotném Apple Store zůstat. Po přijetí SMS, kdy na ně přijde řada, se společně se zaměstancem přesunete ke speciálním stolům Magical display, které jsou vyrobeny pro Apple Watch.

watch4

Zaměstanec vytáhne černou krabici, která půjdem odemknout jedině klíčem s RFID čipem. V boxu se budou nacházet zkušební chodinky, které vám zaměstanec ukáže. Po výběru hodinek s vámi bude konzultováno příslušenství a nabídka AppleCare+ programu, která přidá 2. rok záruky.

watch3

https://https://www.youtube.com/watch?v=rRwcIumf-mI#t=269

Zdroj: 9to5mac.com