spring media event apple keynote iconDalší Apple Keynote se nám kvapem blíží, proto je ideální čas si říct už nyní, kde, kdy a jak budete moci sledovat přímý přenos tohoto eventu. Rádi Vás také upozornímě, že budeme již tradičně sledovat a překládat celý přímý přenos, proto aby byl ihned do minuty po skončení celé prezentace připraven souhrnný článek se vším co Apple představil.



Přímý přenos začíná v pondělí 9. 3. 2015 a začátek prezentace od 18.00 hodin. Sledovat jej můžete na počítačích Mac se systémem OS X 10.6.8 nebo novější přes internetový prohlížeč Safari 5.1.10 nebo novější na adrese Apple.com/live. Rozhodně nesmíme vynechat ani možnost sledování na Apple TV 2. a 3. generace, kde se objeví speciální nový kanál Apple Keynote. Další možností je sledování přímo přes iOS zařízení se systémem iOS 6.0 nebo novější a je jedno zda na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch na adrese Apple.com/live.

Letošní první event bude rozhodně plný hodinek Apple Watch, ale stále existuje možnost, že bude představen i nový MacBook Air/Pro, iPad Pro nebo Apple TV.

Sledujte AppleNovinky.cz, kde se dozvíte ihned ty nejpřesnější informace o představených a řečených novinkách na celé Keynote.

spring media event live keynote