apple watchRevoluční představení v roce 2007, kdy první Apple iPhone spatřil světlo světa. Podle Tima Cooka by se mělo vše opakovat znovu – tentokrát s Apple Watch, které se mají začít prodávat už zanedlouho.



 

Novinka Apple Watch se má začít prodávat každou chvíli a pravděpodobně bude mít pro Apple důležitější význam než začátek prodeje iPadu. Tim Cook v rozhovoru pro The Telegraph pověděl, že se hodinky budou moct rovnat s iPhonem, který si dřívě lidé kupovali jenom kvůli prohlížení internetu.

“Bude to stejné jako s iPhone. Ze začátku si ho lidé kupovali jenom kvůli internetovému prohlížeči, ale později zjistili, že se jim líbí tolik, že ho už nikdy nevymění.”

Hodně lidí to ale vidí jinak. Ceny Apple Watch zatím podle všech neoficiálních zdrojů nasvědčují tomu, že cena by neměla být nijak nízká, aby se dostala ke každému. Cook ale věří, že by se Apple Watch měly stát součástí našeho života. Už dříve jste se mohli dočíst, že se Apple snaží nahradit klíče od aut právě těmito hodinkami. Je tedy ještě nejasné, jestli se iPhony přestanou zcela vyrábět a nahradí je právě Apple Watch nebo jiný „boom“ od Applu, který ještě není ani vymyšlený.

apple_watch_icon