microsoft office 2016 iconMicrosoft vydal 5. 3. 2015 veřejnou beta verzi připravovaného kancelářského balíčku Microsoft Office 2016 pro Mac. Vydání finální verze je naplánovanáno na léto/podzim 2015. Kromě optimalizace pro Retina displeje MacBooků Pro a poslední generace iMaců prošla aplikace velkou designovou změnou oproti Microsoft Office 2011.



V redakci jsme jabkaři se vší vervou, vždy jsme používali kancelářský balíček Office od Microsoftu, ikdyž má Apple své vlastní řešení v podobě aplikací Pages, Numbers a Keynote. Pokud nyní vynecháme spoustu nových a užitečných funkcí jako je cloudové ukládání nebo další nové možnosti, tak je hlavním přínosem flat design.

Používání Office 2016 je rychlé, přehlednější než u verze 2011 a celkově se v něm pracuje nějak snadněji. To jsou první uživatelské dojmy. Pokud váháte, zda nainstalovat časově omezenou verzi (do vydání oficiální verze), tak rozhodně doporučujeme vyzkoušet tento aktualizovaný balíček, za ty roky prošel Microsoft Office velkou změnou.

Oficiální cena licencí pro kancelářský balíček zatím nejsou zveřejněny, můžeme však očekávat podobné částky v několik tisíci korunách. Ikdyž je pravdou, že Microsoft za poslední rok prošel velkou změnou co se týče marketingu a za své iOS aplikace Word, Excel také nepožaduje žádné peníze.

Zdarma stáhnout Microsoft Office 2016

1 2