steve_wozniak_iconSteve Wozniak je sice jedním ze zakladatelů Apple, ale současně i jeho největším kritikem. Zvědavci ze několika médii chtěli zjistit, jestli si Woz plánuje koupit Apple Watch a případně jaké. I když je Steve Wozniak velkým fanoušek technologií, zlaté hodinky Edition koupit zatím nechce.



Plánuje koupi té nejnižší řady – tedy Apple Watch Sport. Teprve později uvidí, jestli je nevymění za dražší model. Wozniak netajil, že dříve zkoušel i hodinky jiných výrobců, a nevyhnul se ani Samsung Gear, přesto je ihned odložil a skočil s jejich používáním.

,,Pokud si kupujete drahé hodinky jako šperky, tak si nekupujete chytré hodinky s hromadou aplikací. Například Rolexy si kupujete kvůli jejich prestiži a dáváte tím najevo, kdo vlastně jste. A takové hodinky nejsou určené pro inženýra, jako jsem já.“ 

Wozniak také netajil, že je překvapen prací na elektromobilu, na které Apple pravděpodobně pracuje a rozhodně podle něho dáva vše smysl. Jeho další vyjádření patřilo i k tématu robotiky, ze které už ale Woz není zrovna nadšený. Věří totiž, že jednoho dne ovládnou náš svět počítače.

steve-wozniak-with-iphone