becoming_steve_jobs_iconNová kniha s názvem „Becoming Steve Jobs“ je již k dispozici na iBooks Store nebo Amazonu a redaktoři serveru Business Insider už ji zřejmě stihli přečíst. Dostávají se k nám první postřehy a úryvky z oné čerstvě vydané knihy. Jedna taková, dalo by se říct, aktuální informace se točí okolo zesnulého zakladatele Steva Jobse.



Na oslavě 50. narozenin Laurene Powel Jobsové (bývalá manželka Steva Jobse) v roce 2013 se, podle knihy, sešly dvě významné osobnosti, John Lasseter CEO Pixaru a Tim Cook. Během jejich debaty se Lasseter Cooka zeptal: „Chybí ti? Mě rozhodně chybí, Steve,“ následně vytáhl iPhone a ukázal Cookovi, že telefonní číslo společně s fotkou má ještě v seznamu.

Tim Cook vytáhl svůj telefon taky a řekl, že Stevovo číslo ještě stále nemůže smazat. Podle Business Insideru řekl Lesseter, že se ho nemůže zbavit (telefonního čísla, pozn. red.). „Je to legrační, ten náš malý klub, myslím, že takhle bych to nejlépe popsal. Lidé jako Jony, Tim, já, byli jsme velmi blízcí přátelé Steva až do konce. A nikdo z nás nechápe, jak moc nám chybí.“

Apple Introduces New Versions Of The iMac Computer And  iLife Applications

Zdroj: cultofmac.com, businessinsider.com