Jason_Arenas_iconBlázen, tak by se dal označit 22 letý Američan Jason Arenas, který si v New Yorku podal inzerát na prodej svého syna v hodnotě 500$ a své duše zdarma jako bonus. Za vydělané peníze si chtěl Jason koupit Apple Watch. Duše v inzerci nikomu nevadila, ale prodání vlastního syna už bylo moc a proto několik policistů volalo na inzerát za účelem koupě.



Potom co jim bylo potvrzeno, že tento inzerát není žádný vtip, tak došlo ke kontrole jeho domu. K velkému překvapení se v místě bydliště už jeho syn nenacházel a místo toho měl na stole předobjednávku na Apple Watch k 24.4.2015. Při výslechu tento „blázen“ jasně a pravdivě uvedl, že svého syna už prodal.

Syn byl nakonec nalezen po několika hodinách u cizích lidí (kupujících od Jasona). Jason byl zatčen za obchodování s lidmi a už sedí ve vazbě.

Jason uvedl na svojí obhajobu, že když viděl ten shit ve videu, řekl jsem si, že je potřebuji mít. Řekne mi snad můj syn kolik je hodin nebo co se děje na Twitteru? Apple Watch to dokáží! Všichni si myslí, že jsem prodal syna, ale on žije a není mrtvý. Syn je v pořádku, takže je i vše ostatní v pořádku.

 

IMG_3799-0IMG_3794

Zdroj: huzlers.com, letemsvetemapplem.cz (Roman Zavřel)