aplikace dne ke stažení zdarma iconI na první duben pro vás máme pár aplikací, které jsou v současnou chvíli zdarma – tentokrát o apríl nejde. Opravdu povedené kousky aplikací, za které můžete zaplatit i několik dolarů jsou k dostaní v AppStore po určitou dobu zdarma. Neváhejte tedy a vyberte si sami tu svou!



Smart Swipe Keyboard Pro for iOS 8 (Full)

Opravdu povedená klávesnice, jenž lze znát od konkurenčního Androidu. Pouhým rychlým tažením prstu po klávesnice můžete psát věty rychleji než kdy jindy. Velkým lákadlem této klávesnice je i možnost zvolení si pozadí kláves – je nás vás, jestli dáte přednost jednoduché barvě nebo hezkému obrázku.

awe

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id932833850?mt=8″]

Instaflash Pro

Jakmile nese aplikace název pro, hned jde o něco víc. Tato fotoaplikace to opravdu nabídnout může. Díky jednoduché práci si své fotografie můžete upravovat na profesionální úrovni.

sdfsdfsdfsdfsdfsdfasda

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id888701288?mt=8″]

Expenses OK – the excellent expense tracker (its handy widget save your time,money and finance)

Pokud máte rádi přehled o všech vašich financích, tak teď dávejte pozot. Aplikace Expenses OK je přímo pro vás – dokáže si pohlídat vaše výdaje a hlídá si tak všechny vaše finanční „útěky“.

sdfsdfqw

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id932322041?mt=8″]

TextVideo – Text on Video

Už z názvu je poznat, že se jedná o aplikaci, díky které budete moci upravovat vaše videa. Více než 100 druhů písma, různé efekty pro ně nebo přidávání hudby na pozadí vzládne tato appka opravdu dost dobře. Výsledný projekt není problém sdílet ihned s přáteli pomocí některých socálních sítí.

qeqe

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id947689845?mt=8″]

SunUp Alarm

Jedná o aplikaci budíku s poměrně šikovným grafickým prostředím. Samotné nastavování času, kdy chcete po vašem iPhone probudit, se provádí pomocí středového kruhu aplikace. Budík si i rozumí se službou Zdraví.

asdqwe

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id648312177?mt=8″]