aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme několik užitečných aplikací, jenž se jejich vývojáři rozhodli, že je zpřístupní zcela zdarma. Vyberte si tedy hru nebo jiné prospěšné aplikace, které můžou být již po půlnoci opět zpoplatněny.



Active Voice : Instantly convert your speech to text (English + 34 other languages are fully supported). Don’t type anymore. Just speak and you’re done!

Aplikace, která vám ušetří spoustu času. Psaní statusů na Facebook nebo Twitter, emailů nebo SMS, vytiskunutí textu – a vše jenom pomocí hlasu. Active Voice podporuje až 35 jazyků, mezi které patří například angličtina, italština, ruština a pozor – dokonce i ČEŠTINA!

qwea

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id514916029?mt=8″]

Orbitum

Při této hře poznáte, že méně je někdy více. Vašim úkolem je postupně přeskakovat mezi jednotlivými dráhami, které se každým skokem změnšují. Stačí být jenom v klidu.

fd

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id889940865?mt=8″]

MagicalPad – Notes, Mind Maps, Outlines and Tasks – All in one

Jak už z názvu můžete poznat, je to jako vše v jednom (All in one). Různé nápady, poznámky, obrázky, telefonní čísla a spoustu dalších na jednom místě.

asdqq

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id961625304?mt=8″]

Video Grabber

Video Grabber je velmi užitečná a přitom tak jednoduchá aplikace, který ocení nejeden uživatel. Díky pár kliknutí si do vašeho zařízení stáhnete různá videa, která následně můžete přehrát.

etutj

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id945499937?mt=8″]

2K DRIVE

Vydavatelé z 2K rozhodně nepatří mezi lidi, kteří něvědí, co dělají a tak vytvoří obyčejnou klikačku. Závodní hra 2K DRIVE žádnou klikačkou taky není a dokáže nabídnout opravdu hodiny zábavy. Vyberte si z několika licensovaných závodních aut a utkejte se s nimy proti komukoli ze světa.

wrrw

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id568869205?mt=8″]