aplikace dne ke stažení zdarma iconJsme zpět s aplikacemi, které vám pravidelně přinášíme. Pokud vás už ty z minula omrzely, nebo jste si jednoduše nevybrali, pár nových jich tu máme i dnes. Neváhejte a vyberte si tu svou.



IQ pro

Povedená aplikace, která si změří vaše IQ pěkně u vás doma. V několika otázkách se ukažte vy nebo vaši přátelé a zjistěte, kdo má víc v hlavě. Aplikace umí i podle vašich odpovědí zjistit váš věk.

sdsf

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id511881037?mt=8″]

Speech Calculator Pro

Povedená aplikace, která si přídavek Pro na konci jména rozhodně zaslouží. Počítat umí kdejaká kalkulačka, ale právě tato vyčnívá tím, že ji vše můžete nadiktovat.

wefds

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id619336870?mt=8″]

Beat Rock

Díky této aplikaci budete mít party ve svých rukách. Jedny z největších rockových hitovek, které kdy spatřily svět, můžete mít ve svém telefonu.

wfds

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id510455523?mt=8″]

Fitness Progress Photos & Before and After Pictures – Fit-Stitch Progress Tracker

Pokud vás vždy lákají fotky, kdy se z dvousetkilového balvanu stane osmdesátikilový fešák, na kterého se lepí holky a chcete mít taky takové, proto je tato aplikace přímo pro vás. Fotografujte se během vaší fitness proměny a udělelte si několik fotek, jak jste se během roku změnili.

wfsg

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id711835190?mt=8″]