aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme několik jindy placených aplikací, které určitě oceníte. Pokud máte zájem o hru, vylepšení vašeho alba nebo hledáte nové vyzváněcí tóny, rozhodně neváhejte.



Hardcover Pro – Touch ID Protects Your Albums

Opravdu povedená aplikace, díky které si můžete roztřídit vaše fotografie do několika alb. Každé album může mít ale svůj vlastní design a ty, ke kterým nechcete, aby si dostali oči někoho jiného, jednoduše zamknete pomocí TouchID.

qeaaaaa

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id914869805?mt=8″]

Chemio – A Student’s Chemical Reference

Komu by se na jeho iPad nebo iPhone nehodila periodická soustava prvků. A terpve potom, až zjistíte, co všechno vlastně tato aplikace umí, si už nedovedete předtavit studium chemické školy bez ní.

werrew

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id700723947?mt=8″]

Mahjong◄ HD

Kvalitně zpracováná hra, která na první pohled každého odradí svou složitostí. Postupem času ale zjistíte, že hra, u které trávíte hodiny času není tak složitá, jak jste si dříve mysleli.

qeasq

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id372268955?mt=8″]

Speed PRO Multiplayer

Už z názvu vyplývá, že appka nebude určená pouze pro vás, a tak si ji můžete pořádně užít i s vašimi přáteli. Jedná se o jednoduchou hru, kdy je úkolem se dostat na předem dohodnuté místo v tom nejlepším čase.

qease

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id393763680?mt=8″]

Ringtone gold edition

Pokud vás omrzely vyzváněcí tóny, které vám může vaše zařízení nabídnou, rozhodně věnujte pozornost aplikaci Ringtone gold edition. Díky ní si totiž z vašich oblíbených skladeb můžete vytvořit opravdu skvělé vyzvánění.

qra

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id445783316?mt=8″]