aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme několik jindy placených aplikací, které určitě oceníte. Vyvojáři se je rozhodli zpřístupnit pro všechny a není vůbec jisté, jestli tak zůstanou i zítra. Neváhejte proto a vyberte si tu svou.



Solve – A colorful graphing calculator

Pokud už vás omrzel design kalkulačky v iOS, můžete si ji obměnit za jednu z AppStore. Nyní je ale zdarma kalkulačka Solve, která nabízí opravdu veselé prostředí. Díky barvám je i přehlednější.

rwq

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id299460923?mt=8″]

Where To Go? PRO – Find Points of Interest using GPS

Opravdu povedená aplikace, které vám najde zajímává místa v oblasti, kterou zadáte nebo ve které se nacházíte. Stačí si tedy vybrat cíl a navigace vás tam dovede.

qweesa

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id294865266?mt=8″]

Do Not Move

Zajímavá aplikace, která by snad neměla mít v AppStore ani místo. Jde o „hru“, kde je vaším úkolem nabrat co nejvíce bodů, které získáváte, když je mobil neaktivní. Aplikace tedy trochu protestuje proti smartphonům.

qwqe

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id735627103?mt=8″]

How to Tie a Tie – advanced guide of animated neckties, man’s scarves, ascots, bow ties and pocket squares

Každý, kdo se denně obléká do saka a vázání kravaty nebo motýlku je jeho rutinou, by tuto aplikaci určitě využil. Naučí vás vázat hned několik typů kravaty a spoustu dalších věcí, aby na večírku nedošlo k trapasu.

qrsa

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id387182535?mt=8″]

Abstract Wallpapers ®

Denní dávka prvotřídních abstraktních tapet. Pokud se vám nechtějí každý den hledat nové tapety na internetu, stačí si stáhnout tuto appku, kde denně najdete ty nejlepší tapety pro vaše zařízení.

qseq

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id509981578?mt=8″]