aplikace dne ke stažení zdarma iconJe pátek a my vám opět přinášíme několik jindy placených aplikací, které jsou právě teď zdarma. Nikdo, až na samotné vývojáře, neví, jestli aplikace budou zpozplatněny za hodinu, den nebo už zadarmo zůstanou. Neváhete a vyberte si z několika opravdu zajímavých aplikací zdarma!



Fresh Air – Beautiful, personalized weather

Velmi jednoduchá aplikace s klidným pozadím, která vám ukáže aktuální počasí různých míst a samozřejmá je i předpověď až na 7 dní.

+šf

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id933439687?mt=8″]

iDatabase

Díky aplikaci s názvem iDatabase vám půjde vše rychleji. Dokáže vám totiž schromáždit všechny informace do jednoho balíku a vy tak budete mít všechny důležité údaje z Facebooku, emailu nebo například Twitteru na jednom místě.

idatabase

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id328185048?mt=8″]

Earth 3D – Amazing Atlas

Pokud se chystáte na dovolenou, ale stále nevíte kam, nebo se rozmýšlíte, tato aplikace vám rozhodně pomůže. Můžete tak procestovat zcele zdarma celý svět, kde najdete přes 1.400 památek či jiným významných míst. Samozřejmostí jsou i fotografie a krátký úvod k danému místu. Aplikace vám ukáže i počasí.

earth atlas

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id581911397?mt=8″]

Footpath Route Planner – Running / Cycling / Hiking Maps

Povedená appka, kterou ocení všichni, kdo se věnují cyklistice, běhání, nebo si jenom občas dopřejou procházku. Stačí si na mapě prstem nakreslit náčrt vaši vysněné trasy a Footpath vám po chvilce najde tu nejlepší možnou trasu. Samozřejmostí je i GPS. Vaši trasu můžete sdílet s přáteli například na Facebooku.

gps planovac

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id634845718?mt=8″]