aplikace dne ke stažení zdarma iconJestli vám nestačí aplikace, které jsou na App Store zdarma a chcete raději ty, za které si musíte jindy připlatit, tak jste na správném místě. Máme pro vás 5 aplikací, které jsou právě zdarma, ale jindy za ně zaplatíte klidně několik dolarů. Vyberte si!



Stickman Trampoline PRO

Velmi povedená hra, od které se jen tak neodrtnete a může se chlubit už více jak 2 miliony stáhnutí. Vašim úkolem je skákání na trampolíně a vyšplhání se tak na orvní příčku ze všech. PRO verze navíc neobsahuje žádné reklamy.

stickamn

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id578352469?mt=8″]

World Travelpedia – ALL-IN-ONE

Díky aplikaci, ve které máte opravdu „vše v jednom“ si usnadníte vyhledávání různých míst. V databázi má více než 300 zemí, 3.000 měst a 150.000 různých pamětihodností. Mezi jednu z mnoha funkcí patří například to, že vám vyhledá na mapě nejbližší restaurace, když to zrovna potřebujete.

wotld

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id492080066?mt=8″]

ActMonitor

Aplikace vám během chvilky ukáže různá systémová data vašeho iOS zařízení, jako je například využití baterie, LTE, 3G, stav Bluetooth, ale i verzi operačního systému, kapacitu disku nebo seznam procesů. Samozřejmostí je i widget.

wrwe

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id519572740?mt=8″]

yTuber – Free Music and Playlist Manager for Youtube

Aplikace vám celkově nahradí YouTube – je to vlastně taková její placená kopie. Liší se v několika užitečných funkcích nebo designem. Za vyzkoušení ale rozhodně stojí.

ytube

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id880087066?mt=8″]

Voice SMS

Pro hodně lidí je čas důležitým prvkem jejich života, a proto jim v telefonu určitě nechybí tato aplikace. Díky Voice SMS napíšete esemesku jediným kliknutím – stačí jen diktovat. Automatická korekce nebo až 5x rychlejší „psaní“ než použití klávesnice je rozhodně velkou výhodou.

werwerqq

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id528408291?mt=8″]