iPhone 7 iconJako každý rok se před uvedením nového telefonu na internetu objeví spousta maket, součástek a konceptů. Některé koncepty jsou vydařenější, mezi ně patří i ty od ConceptsiPhone. Ale některé prvky jsou opravdu zvláštní a daly by se vyřešit lépe. Telefon vychází z iPhone 6 Plus velikostí podobnosti ve tvaru materiálech a barvách. Pod 5,5-palcovým displejem se už nenachází Home Button.



Tlačítko Home Button i s Touch ID bylo nahrazeno digitální korunkou, kterou známe z Apple Watch. Digitální korunka nabídne i Touch ID ale její umístění není zrovna v nejlepším místě a byla by hůře dostupná. Pod displejem by so mohly nacházet tři senzory nazvané Sense Button. Sense Button si bude všímat vašich pohybů a využijete ho pro různá gesta. iPhone 6 Plus má oproti konkurenci nižší rozlišení, což rozhodně marketingu nepřispívá, iPhone 7 by tedy mohl přijít s rozlišením 2560 x 1440 pixelů, což by vyšlo na 4 miliony pixelů a displej bude kryt dvouvrstvým safírovým plátnem.

Je jisté, že nástupce iPhone 6 v jakékoliv podobě dostane čip Apple A9 a pomocný pohybový čip Apple M9. Bohužel ani v konceptě se iPhone nezbavil vystouplé čočky fotoaparátu. Tloušťka iPhone 7 by se mohla zastavit na 6,9mm.

https://https://www.youtube.com/watch?v=tBVDn2PiGNw&feature=youtu.be