apple watch edition icon zlaté zlate goldApple začal na Apple Online Storu přijímat předobjednávky na Apple Watch v Německu, které je pro nás rozhodně nejbližším místem nákupu. Další země, kde byla zahájena možnost předobjednání jsou Velká Británie, Francie, Austrálie, USA, Kanada, Čína, Japonsko a Hong Kong. Zákazníci budou čekat na své Apple Watch 4-6 týdnů, tedy na oficiální zahájení prodeje 24. dubna své hodinky neočekávejte.



Nejlevnější Apple Watch Sport mají dobu doručení až v červnu a nejvíce dostupné jsou Apple Watch, ovšem Apple Watch Edition mají dostupnost až v srpnu, alespoň pro Německo. Každá země má svojí dodaců lhůtu a zásoby, takže rozhodně nečekejte, že by stejné dodání mělo i USA. Zákazníci v USA budou mít své Apple Watch Sport 24. dubna už doma.

Bohužel si potencionální zákazníci z ČR budou muset sehnat kamaráda/kamarádku přímo v Německu, protože si do ČR své Apple Watch neobjednáte. Apple má pro každou zemi svůj Apple Online Store a ten pro ČR zatím předobjednávky na Apple Watch nenabízí. Samozřejmě můžeme očekávat, že se v to budoucnu změní, ale to bude v době až nebudou Apple Watch takovým nedostatkovým zbožím jako nyní v největší vlně zájmu.

apple_watch_kaufapple_watch_kauf2 apple_watch_kauf3