apple_watch_icon_5Redaktor Don Esposito testoval 42 mm Apple Watch a při svém výběru vyzkoušel hned několik kousků od nejlevnější Apple Watch Sport, Apple Watch z nerezové oceli a koženým páskem nebo Link páskem až po Milanese pásek. Rozhodně nepřehlédněte jaké Apple Watch nosí Tim Cook a kolik stála Apple reklamní kampaň na tyto hodinky.



https://https://www.youtube.com/watch?v=BSKomvk4zPs

Apple Watch z nerezové oceli a koženým páskem, který můžete vidět na prvním snímku jsou velmi příjemné na ruce a tato kombinace i pohodlná. Zároveň pásek stejně jako magnetky nepřekáží např. při psaní na stole i to může být dost nepraktické u ocelového náramku jaký má např. Milanese nebo Link. Magnety jsou dostatečně pevné a nemusíte se bát jít sportovat s těmito Apple Watch.

apple watch

Další vyzkošené Apple Watch jsou 42 mm hodinky vyrobené z nerezové oceli a páskem Link. Pokud nejste vyloženě nadšenci tohoto stylu, tak nedoporučujeme tyto Apple Watch. Pásek je hodně pevný, ale pohodlnost jde v tomto případě stranou, horší je i nastavení velikosti oproti jiným páskům. Tyto Apple Watch s tímto konkrétním páskem rozhodně nebudou pro každého.

apple watch

Naproti tomu Apple Watch s 42 mm náramkem Milanese a opět z nerezové oceli jsou už stylovější a také o něco pohodlnější, než pásek Link. Tkaná nerezová ocel působí skvěle a magnetická spona drží dostatečně pevně. Máte sice pocit, jako kdyby jste se mazlili s hadem (podobné šupiny na dotek), ale hodinky jsou na ruce rozdhodně příjemné.

apple watch

Apple Watch Sport 42 mm ve vesmírně šedé barvě působí hodně prémiovým stylem. Upřímně doporučujeme tento model před všemi ostatními. Barva je matná a velmi elegantní. Pokud jste přesvědčeni o bílé nebo vesmírně šedé barvě a chcete luxusní Apple Watch za skvělou cenu, tak jednoznačně doporučujeme Apple Watch Sport.

apple watch sport

Zdroj: 9to5mac.com