apple watch iconNové hodinky od společnosti Apple nabízejí od zahájení prodeje přes 3.000 aplikací možných pro Apple Watch. První reálný pohled na aplikace třetích stran pro Apple Watch uskutečnil AppleInsider. Vývojáři rozhodně neměli snadnou úlohu, protože si nemohli reálně vyzkoušet své aplikace na těchto hodinkách a proto je číslo 3.000 aplikací velmi úctihodné.



První vývojáři mohou už několik dní testovat další verze nebo případně teprve začít optimalizovat iOS aplikace pro Apple Watch na skutečných hodinkách.

apple_watch_icon

Dobře řešenou aplikací je např. Amazon, kde mohou zákazníci vyhledávat pomocí korunky nebo hlasové asistentky Siri. Samozřejmostí je potom přídání daného produktu do seznamu přání.

Instagram umožní uživatelům procházet profily a obrázky pomoci snadných gest nebo korunky. Hodinky mají však problém u přehrávání 15ti vteřinového videa.

Starbucks aplikace zase může sledovat zůstatek na platební klubové kartě, ale najdete zde i kavárný ve vaší blízkosti nebo přehled provedených transakcí prostřednictvím QR kódu uloženém v Passbooku.

https://https://www.youtube.com/watch?v=I1qMjtkXfmU