coriVlastnosti koženky jsou velmi podobné originálu a na dotek téměř nerozeznatelné. Eko kůže se oproti pravé velmi lehce udržuje, nečistoty lze setřít jen vlhkým ubrouskem. Luxusní design, lehkost a elegance patří mezi hlavní přednosti tohoto pouzdra. Samozřejmostí jsou výřezy a otvory pro veškeré doplňky, díky čemuž můžete využívat naplno všechny ovládací prvky svého telefonu iPhone 5/5S.



Obal je jako peněženka

Pouzdro Novum Cori se dá vnímat jako peněženka. Díky tomuhle obalu už nemusíte u sebe nosit nic dalšího. V pouzdro Novum Cori se nacházejí dvě přihrádky na různé karty ve velikosti kreditek. Pod dvěmi přihrádkami se ukrývá jedna velká, zde už můžete například vložit peníze a nebo účtenky. Takže pokud nosíte v peněžence pouze občanku, kreditní kartu, řidický průkaz a peníze, tak tento obal je přímo pro vás.

wqduqhwdhqKvalita

Jak už jsme zmiňovali ze začátku, pouzdro Novum Cori je vyroben z Eko kůže, která je mnohem lepší na údržbu a není tak náchylná na poškození, jako normální kůže. Pouzdro Novum Cori nelze jen tak zašpinit, ale pokud se stane, stačí použit vlhký ubrousek a nečistoty většinou umyjete.

apple aimageeeOchrana

Ochrana je asi to nejdůležitější a je to vlastně důvod, proč si většina lidí kupuje obal. Pouzdro Novum Corio si vedlo v testech velmi dobře a  pády z jednoho metru nebyly problémem. A pokud chcete obal s dobrými ochraňujícími prvky a dobrým designem, tak jsme zhodnotili, že pouzdro Novum Corio to splňuje. Doporučujeme koupit.

  • Cena je velmi zajímavá ke kvalitě a to je 399Kč.
  • Obal je dostupný v 9 barvách.
  • Pouzdro Novum Cori je dosputné i na iPhone 6.