tim_cook_email_mail_iconPo dlouhé době došlo opět ke zpětné vazbě v komunikaci s Timem Cookem, kdy si čtenář zahraničního serveru MacRumors stěžoval na dostupnost Apple Watch (protože někteří zákazníci budou čekat až do srpna letošního roku). Dále si čtenář stěžoval na zahájení prodeje 24. dubna, když o žádné zahájení nepůjde a pouze začne rozesílat hodinky na určené adresy z předobjednávek.



Podle tohoto čtenáře není úplně jasné, zda se 24. dubna nebudou tvořit fronty před Apple Story, ikdyž by byly zbytečné pro čekatele. K velkému překvapení čtenáři Andrewmu Turkovi přišla pošta s vyjádřením od [email protected], CEO společnosti Apple, Tim Cook, ve kterém stálo, že termíny jsou počítány tak, aby bylo dosaženo splnitelného termínu a společnost tak nemusela klamat zákazníka v prodlužovaní dodací lhůty. Tim zmínil, že podobná situace proběhla už dříve při zahájení prodeje telefonů iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Rozhodně však není vyloučena možnost dřívějšího dodání zboží.

Cook doufá, že se žádné frotny 24. dubna před Apple Story tvořit nebudou, protože je trh dobře informován a chce se vyhnout tvoření front i třeba kvůli překupníkům vydělávajicích na místech, kde nemá být pro takové věci prostor.

apple_watch_edition5

Zdroj: macrumors.com