apple_watch_icon_20Angela Ahrendts informovala zaměstnance Apple Store obchodů o dostupnosti Apple Watch. Apple nestíhá pokrýt poptávku, proto bude do konce května hlavně prodej z předprodeje a až v červnu se dostanou hodinky do volného prodeje v Apple Storech. To by souhlasilo i s odhady analytika Ming-Chi Kua.



Společnost také odstranila z webových stránek datum dodání, protože jasně zjistila, že tak velkou poptávku prostě nestihne dodat a proto bylo dost zavádějící zobrazené datum 24.4.2015 na webových stránkách. Nově na webu najdeme text „Apple Watch budou brzy dostupné“.

Vypadá to, že se skutečně vyplní myšlenka vedení Applu o konci tvoření řad před Apple Story, ikdyž to byl do velké míry i slušný marketingový tah, který se vytvářel samovolně jako v případě iPhonu nebo iPadu. Angela však potvrdila, že Apple nechce ochudit nadšené zákazníky o kouzlo čekání ve frontách, proto se budou opět tvořit fronty před zahájením prodeje další generace iPhonu a iPadu. Apple Watch jsou tady spíše vyjímkou.

coming apple watch