aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Boximize: Structured note taking, personal database, form builder and organizer!

Tuto aplikaci oceníte jako majitelé iOS zařízení, ale i jako majitelé jablečných hodinek. Pokud tedy máte zájem o opravdu jednoduché psaní poznámek, tak je tato aplikace přímo pro vás. Nabízí i svěží desing plný barev a všechno má své místo.

screen322x572

[app url=““]

HVRGLX – It’s Time.

Jednoduchá aplikace sloužící jako přesýpací hodiny. Nastavte čas a jednoduše položte telefon.

sdfsd

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id969012823?mt=8″]

Instant Street View

Každý má své vysněné místo a nyní se tam díky aplikaci Instant Street View může snadno podívat. Prozkoumejte pamětihodnosti, přírodní divy nebo vstupte do světoznámých restaurací, muzeí a jiných

podniků.screen322x572

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id903355150?mt=8″]

Contacts Pro – Simple address book management

Jeden z mála způsobů, jak si udělat pořádek ve vašich kontaktech. Povedeý design a jednoduché ovládní je zde samozřejmostí. Mimo nastavení oblíbených kontaktů, které se zobrazí i jako widget, můžete i posílat skupinové zprávy, zálohovat, exportovat a spoustu dalších.

rgfgh

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id946741869?mt=8″]

Video in Video

Velmi jednoduchá aplikace, která vám, jak už z názvu vyplývá, umožní vkládání videa do jiného videa. Díky tomu se můžete postarat o opravdu povedené kousky.

qre

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id529040898?mt=8″]