aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



All-in-one Photo Editor – Effects,Filters,Meme,Stickers,Frames,Emoji and Text

Pokud vám v telefonu chvíli fotoaplikaci, díky které přidáte do vaši fotky téměř vše, pak je tady All-in-one Photo Editor. Díky této appce můžete fotografii vylepšit několika rámečky, filtry, různě ji otáčet nebo dokonce přidávat emotikony.

werqer

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id907723242?mt=8″]

Hush app

Aplikace sloužící pro natočení videa bez zvuku. Rozhodně ji uplatníte například u Instagramu.

awe

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id846476776?mt=8″]

iFile Pro – File Manager for iPhone

Díky této aplikaci si rozhodně ušetříte místo v telefonu. iFile Pro slouží totiž jako přehrávač, průzkumník, můžete kopírovat soubory z vašeho iOS do PC nebo Mac a spoustu dalších úžasných funkcí.

weasd

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id805717377?mt=8″]

DOOO

Díky této aplikaci už nikdy nezratíte to, co jste měli na mysli. DOOO je naprosto chytrý nástroj pro organizování svých nápadu, obrázků, náčrtů a to vše se snadným uživatelským rozhraním.

weqwes

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id423785695?mt=8″]

 

Zombies, Run!

Připravte se na běh o život a připojte se tak k dalšímu jednomu milionu přeživších. Aplikace vám donutí jít konečně ven si zaběhat a to pořádným způsobem.

qeasdqq

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id503519713?mt=8″]