aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



BUZL Watch – Todo & Reminders by Priority

Užitečná aplikace nahrazující z určité části kalendář. Přidáte si vaše denní povinnosti a ještě je nastavíte jako důležité nebo méně důležité. Jednoduchý design a podpora pro Apple Watch jsou samozřejmostí.

dg

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id981654641?mt=8″]

Calorie Watcher – Body King Beast Fit Tracker With Compatibility for Fooducate & Strava Bit

Jak už z názvu vyplývá, aplikaci určitě ocení lidé, kteří si rádi hlídají to, co sní. Díky Calorie Watcher budete vědět o každé kalorii, která jde do vašeho těla.

egdg

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id910086935?mt=8″]

AURA – Camera Photo Editor: Filters, Frames & Text For Instagram

Klasická aplikace pro úpravu fotek. AURA vám mimojiné nabídne několik užitečných filtrů a jejich úpravy, rámečky nebo jednoduché vložení textu. Potom jen stačí sdílet na Instagramu.

wrsf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id881057428?mt=8″]

Pro Photo Camera with Manual Controls

Další fotoaplikace, která je zaměřená na pořizování fotek. Pokud vám nestačí klasické zaostři a vyfoť, tak tato kamera vám těch možností přináší mnohem více.

wfdsf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id952195199?mt=8″]

Templates for Keynote Professional – the best templates for mobile presentations

Aplikace nabízí opravdu skvělé možnosti a díky této appce získáváte těch možností ještě více! Hned několik šablon pro Keynote, které rozhodně jdou s dobou!

wwdsf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id706012296?mt=8″]