aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Translate Pro – Voice and Text Translator with the Best Speech Dictation

Proč mít v telefonu obyčejný překladač, když můžete mít placený? Aplikace Translate Pro vám bleskurychle přeloží váš text, který zadáte do iPhone nebo nadiktujete do Apple Watch, až do 90ti světových jazyků.

dfgdfg

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id991569268?mt=8″]

Sniper Time: The Range

Opravdu realistický pocit s kvalitními zvukovými efekty vám nabídne first-person střílečka Sniper Time s podtitulkem The Range. Zamiřte a vypalte – jenom to je váš úkol.

fdaf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id878534534?mt=8″]

Habit Chain – Don’t Break the Chain! – No Zero Day

Chcete začít chodit do posilovny, přestat kouřit nebo pít? Nebo prostě udělat něco, k čemu se stále nemůžete dokopat? Díky aplikaci Habit Chain, která vám za každý splněný krok vytváří řetězec do určitě dokážete! Nikdo by přece nechtěl přestat, když už má řetěz pořídně dlouhý.

qfd

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id953783645?mt=8″]

Death Rally

Povedená hra, která vám nabídne více než 10 hodin s auty, výbuchy a hlavně spoustu zábavy. Death Rally se může chlubit opravdu povedeným závodním multiplayerem, čemuž nasvědčuje i 14 milionů uživatlů. Vývojáře této aplikace můžeme znát například z PC her Alan Wake a Max Payne.

af

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id422020153?mt=8″]

KeyTouch

Velmi povedená aplikace, kterou ocení především majitelé MacBooků. Díky KeyTouch totiž dokážete odemknout váš laptop a to pomocí iPhone nebo iPad s TouchID.

qfsa

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id946717113?mt=8″]