iPhone_6_iconI když se níže uvedené informace tváří reálně a podle asijských zdrojů to tak je, musíte vše brát s nadhledem a iPhony může ve skutečnosti vypadat jinak. Hojně spekulovaným tématem dalších iPhonů je především jejich fotoaparát, který by se konečně měl dočkat svého zdokonalení. Mezi spekulacemi nechybí ani zmíňka o designu nebo novém A10 procesoru.



První spekulací je nová technologie výroby procesoru. Informovali jsme vás o tom, že společnost TSMC začíná s výrobou linek, kde se zaměří na nové čipy s názvem A10. I když se čipy týkají spíše iPhone 7, kterého bychom se měli dočkat až příští rok, není vyvráceno, že Apple nevybaví svůj iPhone 6s právě tímto čipem také. Procesor A10 by tak měl přinést ještě větší výkon, než kterým disponují současné iPhony.

Design telefonu se podle všechno výrazně nezmění a zachová si svůj klasický jednoduchý vzhled až na malé detaily. Jedinou změnou by tak mohlo být tenčí LED podsvícení. Tloušťka iPhone se tedy sníží a to o 0,2 mm. Kvůli nové technologii se ale výkon podsvícení sníží až o 10% a iPhone tak bude muset být vybaven dalším čipem, který ale přinese větší úsporu.

Další a asi nejvýznamnější novinkou bude fotoaparát, který by se měl ze své klece 8 MPx telefonů dostat zase o něco výše – nové iPhony budou vybaveny 12 Mpx fotoaparátem s RGBW modelem, který Apple dodá společnost Sony.

iPhone-6S