apple watch dj iconDnes se začínají objevovat první problémy s Apple Watch ze strany uživatelů, ti totiž uvádí problém s korunkou na těchto hodinkách. Podle uživatelů působí korunka jako by byla uvnitř zalepená lepidlem. To je vcelku problém, protože je to dost důležitá mechanická část pro ovládání Apple Watch.



Objevil se však na fóru názor, že se může jednat o krystalické části původního potu z těla, které se dostalo mezi korunku a hodinky.

Většina stížností pochází od uživatelů vlastnící Apple Watch Sport, ale totožný problém se objevil i u ocelových Apple Watch. Zákazníci mají samozřejmě nárok na servis a reklamaci v Genius Barech v Apple Storech.

Rozhodně nesmíme opomenout to, že Apple uvádí pro tyto případy jednoduchý postup v podobě puštění teplé vody z kohoutku a hodinky nechat 10 až 15 vteřin pod tekoucí vodou. Zároveň musíte otáčet a mačkat korunku, aby se voda dostala do míst, kde se může nacházaet prach nebo špína bránící správné funkčnosti korunky. Zdůrazňuje však, aby uživatelé nepoužívali mýdlo nebo jiné čistící produkty. Pokud máte kožený pásek, tak jej předem samozřejmě odepněte.

applewatchwater-800x522 digitalcrown-800x575

Zdroj: macrumors.com