apple_watch_novinky_iconViceprezident operácií Applu, Jeff Williams oznámil na konferenci Code jaké novinky čekají zákazníky Applu. Další verze systému Watch OS 2.0 pro hodinky Apple Watch bude představena na vývojářské konferenci WWDC 2015, která začíná už 8. června 2015. Nasazení systému pro širokou veřejnost bude až na podzim letošního roku. Stejně to Apple praktikuje i u systémů iOS pro iPhone, iPad a OS X pro Mac.



Vůbec poprvé budou muset zákazníci aktualizovat systém na svých Apple Watch. Doufejme, že Apple nic nepodcení a bude vše fungovat jak má.

Aktuální systém je velice jednoduchý a zmocnění Apple Watch po krádeži je pro zloděje doslova hračka. Nový systém by měl být zaměřen nejenom na lepší zabezpečení, ale i s chystaným představím SDK Watch OS budou aplikace od vývojářů více propracované a kompatibilní. Vývojáři budou moci plnohodnotně využít boční korunku hodinek a senzor srdečního tepu pro své aplikace.

Sledujte AppleNovinky.cz, kde vás budeme ihned po představení veškerých novinek informovat v článku „Shrnutí – WWDC 2015“.

apple_watch_edition5

Zdroj: 9to5mac.com